Naar PROFISC

Profiel

Samenwerking

Van Vugt & Van Hulten Belastingadviseurs en Financieel Planners bestaat sinds 1 juni 2001.
Vanuit de sterke behoefte naar zelfstandig ondernemerschap en het geven van persoonlijke aandacht aan cliënten besloten Martijn van Hulten en Marc van Vugt samen een belastingadviespraktijk te starten. Vanaf 1 januari 2003 is Mark van der Pol toegetreden tot de maatschap.

Na een universitaire studie hebben allen als belastingadviseur jarenlang ervaring opgedaan bij middelgrote accountantskantoren in de regio. Die ervaring, kennis en persoonlijke kwaliteiten wenden ze nu namens Van Vugt & Van Hulten Belastingadviseurs aan bij belastingadvies voor eigen cliënten en relaties. Martijn van Hulten is bovendien gecertificeerdfinancieel planner .

Hoe wij werken

Wie ons nog niet kent nodigen we uit voor een persoonlijk gesprek. Daarin zullen we benadrukken waar Van Vugt & Van Hulten Belastingadviseurs voor staat.
De inhoud en kwaliteit van ons werk zijn vanzelfsprekend van hoog niveau. We onderscheiden ons uitdrukkelijk door onze persoonlijkheid en presentatie.

Bij onze presentatie zal de nadruk liggen op ‘wat je ziet is wat je krijgt’. Bij schriftelijke adviezen straalt ook de presentatie de kwaliteit uit waar wij voor staan. Ook het taalgebruik is eigenzinnig en modern. We hebben de modernste communicatiemiddelen; we hebben naast schriftelijke ook elektronische dossiers en beschikken uiteraard over een uitgebreide elektronische bibliotheek.

Beroepsorganisaties

Onze organisatie is aangesloten bij het Register Belastingadviseurs (RB), de Federatie van Financiële Planners (FFP) en de Vereniging van Onafhankelijke Financiële Planners (VOFP).

 

logo RBffp