Naar PROFISC

Opleidingen, trainingen en vaktechnisch overleg

Fiscale kennis bijspijkeren

Fiscale wetgeving verandert snel. Voor met name adviseurs en ondernemers is het van belang om op fiscaal gebied bij de tijd te blijven. Wij hebben als fiscaal specialisten ons vak gemaakt van het vooruitlopen op nieuwe ontwikkelingen. En we vinden het nog leuk ook, om dat over te dragen op anderen.

We verzorgen dan ook op eigen initiatief of op verzoek met enige regelmaat (interne) presentaties, gastcolleges en workshops.

Daarnaast verzorgen we periodiek een fiscaal vaktechnisch overleg dat specifiek is gericht op accountants- en administratiekantoren. Dat levert niet alleen studiepunten op voor de betreffende beroepsorganisaties, maar is vooral van belang voor het vergroten van fiscale kennis om cliënten nog beter te kunnen bedienen. Tevens biedt het de mogelijkheid om in een ongedwongen, informele sfeer te sparren met collega’s. Elke studiegroep bestaat uit maximaal zes deelnemers.

Financiële planning van ondernemers

Grip houden op je financiën is voor veel ondernemers niet eenvoudig. Er zijn veel zaken die ze allemaal zelf moeten regelen en de regelgeving is vaak complex.

Een financiële planning geeft inzicht in de financiële situatie van vandaag en in de mogelijke ontwikkeling in de toekomst. Er zijn eenvoudige hulpmiddelen waarmee jij als accountant jouw klant dit inzicht kunt geven.

Wij hebben speciaal voor accountants en boekhouders een cursus ontwikkeld waarin je kunt leren hoe je zo’n financiële planning aan kunt pakken. Aan de hand van praktijksituaties leer je hoe je aan jouw klant kunt laten zien wat voor hem of haar de impact van bepaalde gebeurtenissen of beslissingen zou kunnen zijn. Daarmee kan je hen een met cijfers onderbouwd advies geven. En dat geeft jouw klant rust.

De cursus neemt twee dagen in beslag. We houden deze cursus bij ons kantoor in DePetrus in Vught. Wil je weten wanneer de eerstvolgende cursus is? Of wil je je alvast aanmelden? Klik dan op de volgende link. Of bel ons op 073-5030405.

 

Cursus Financiële Planning van Ondernemers