Naar PROFISC

Belastingadvies

Accountants- en administratiekantoren
Iedere ondernemer loopt in zijn carrière tegen fiscale vraagstukken aan. De accountant of het administratiekantoor is dan vaak het eerste aanspreekpunt. Veel vragen kunnen deze adviseurs zelf uitstekend beantwoorden of daarover zelf adviseren. Maar soms is het prettig om even te kunnen ‘sparren’ met een fiscalist. Maar het kan ook zijn dat het fiscale vraagstuk niet alle dagen voor komt, of zo ingewikkeld is dat er een specialist aan te pas moet komen.

In die situaties zijn de adviseurs van Van Vugt & Van Hulten Belastingadviseurs in hun element. Zij komen graag bij de accountant of de cliënt om de mogelijke oplossingen te bespreken en samen uit te werken. Doordat de ervaren adviseurs van Van Vugt & Van Hulten Belastingadviseurs voor veel verschillende kantoren werken, kunnen ze adequaat en efficiënt adviseren.

Voor de alledaagse fiscale vragen van de accountant en het administratiekantoor is er de mogelijkheid om via PROFISC een abonnement te nemen op de fiscale helpdesk. Zie daarvoor www.profisc.nl

MKB-ondernemers
MKB-ondernemers zijn als geen ander betrokken bij het eigen bedrijf. Vaak hebben ze dat zelf opgebouwd en groot gemaakt. Belangrijk is dan, dat er een luisterend oor is als daarom gevraagd wordt. Dat kan zijn om de vreugde te delen wanneer het goed gaat, maar ook om af te reageren of alternatieven te bedenken als het even tegen zit. Wij zijn als adviseur zeer begaan met de ondernemer en zijn of haar bedrijf. We luisteren waar dat nodig is en praten mee als dat naar onze mening wenselijk is. We maken en hebben dus alle tijd voor u.

Wij zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent.

 

logo RB