Naar PROFISC

Martijn van Hulten

Ik ben Martijn van Hulten. Ik ben geboren in 1967 en getrouwd met Rianne. Wij hebben twee kinderen: Bram en Janneke.

Al tijdens mijn middelbare schooltijd werkte ik bij een administratiekantoor. Daar is mijn interesse gewekt voor het fiscale advieswerk. De studie fiscale economie was dus een logisch gevolg. Na mijn afstuderen in 1993 op de KUB in Tilburg ben ik gaan werken bij een landelijk accountants- en belastingadvieskantoor. In die tijd heb ik Mark van der Pol en Marc van Vugt leren kennen. Na vijf jaar ben ik overgestapt naar een regionaal advieskantoor. In 2001 ben ik samen met Marc van Vugt gestart met Van Vugt & Van Hulten Belastingadviseurs.

Met name de mogelijkheid om met een hecht team zelf de koers te kunnen bepalen vind ik leuk. Zo ben ik in 2004 de opleiding voor financieel planner gaan volgen. Aan de persoonlijke financiële planning van de ondernemer als privépersoon wordt bij veel accountants- en administratiekantoren weinig of geen aandacht besteed. Wij bieden hen op dit gebied nu ook onze diensten aan. En daar blijkt veel behoefte aan te zijn. Zeker omdat wij alleen op uurbasis en absoluut niet op provisiebasis werken. Daardoor kunnen wij onafhankelijk adviseren. Klik hier voor meer informatie over financiële planning.

Als financieel planner kan ik echt het verschil maken in het leven van mensen. Het mooiste is als het mogelijk blijkt om dromen te verwezenlijken die voorheen onhaalbaar leken. Mijn eigen droom was lange tijd om vanuit Nederland naar Santiago de Compostela te wandelen. Deze droom is in 2017 in vervulling gegaan. Het heeft veel onvergetelijke herinneringen opgeleverd.

In mijn vrije tijd ga ik graag hardlopen en wandelen. In 2016 heb ik voor de eerste keer de Nijmeegse Vierdaagse gewandeld.

martijn.van.hulten@vanvugt-vanhulten.nl