Naar PROFISC

Marc van Vugt

Marc

Mijn naam is Marc van Vugt. Ik ben geboren in 1965 en woon in ‘s-Hertogenbosch. Ik ben gehuwd met Cecil en we zijn de trotse ouders van Arthur en Lies.

In 1989 ben ik na mijn studie fiscaal recht aan de (toenmalige) KUB te Tilburg als belastingadviseur gaan werken bij een middelgroot accountantskantoor in de regio ‘s-Hertogenbosch.
In 1997 heb ik de overstap gemaakt naar een groter kantoor in de regio Eindhoven.
Van daaruit ben ik in 2001 samen met Martijn van Hulten begonnen als zelfstandig werkend belastingadviseur. Naast een zeer prettige en ontspannen werksfeer heb ik hier alles wat ik als fiscalist nastreef: een grote variatie aan werkzaamheden, de vrijheid om ambities waar te kunnen maken, een professionele outillage en aanwezige vakkennis, korte communicatielijnen, partners die de uitdaging blijven zoeken en elkaar scherp houden, een goede balans tussen werk en privé en misschien nog wel het belangrijkste: cliënten waar wij zeer graag voor, én samen mee werken en die onze betrokkenheid in alle opzichten waarderen.
Grote interesse op vaktechnisch gebied heb ik in de regelingen omtrent bedrijfsopvolging en bedrijfsovername. Het formele recht heeft mijn bovengemiddelde aandacht en dat varieert dan van bezwaar- en beroepsprocedures, het sluiten van overeenkomsten met de fiscus tot het voorkomen, tenietdoen of beperken van administratieve boetes. Door dit alles mag ik met recht mijn werk mijn hobby noemen!

Graag loop ik ook hard, soms ook in wedstrijdverband. Verder ben ik dol op Italië en Texel en kijk ik graag naar voetbal.

marc.van.vugt@vanvugt-vanhulten.nl